Potencijalne američke sankcije zbog poslovanja u Venecueli primer nefer rivalstva

Venezuela zastava protest
5 komentara

Sankcije Vašingtona za poslovanje u Venecueli poslužiće kao primer nelojalne konkurencije, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova tokom brifinga u četvrtak.

“Želeli bismo da zamolimo zvanične predstavnike američke administracije da se suzdrže od sankcija, novih sankcija, ažuriranih sankcija kao neke kazne za ruske ekonomske kompanije zbog saradnje sa Venecuelom. Jasno vidimo da u tim pristupima nema ništa novo. Sankcije sa kojima nam stalno preti Vašington, apsolutno su nelegitimne, oni su samo instrument nelojalne konkurencije u interesu dobijanja jednostrane koristi“, rekla je Zaharova.

Ranije je specijalni izaslanik SAD za Venecuelu, Elliott Abrams izjavio da bi u nekom trenutku u budućnosti SAD mogle uvesti sankcije protiv ruske naftne kompanije Rosneft zbog saradnje sa Venecuelom.

Rosneft je jedan od glavnih investitora u Venecueli, koji sprovodi nekoliko projekata istraživanja i razvoja nafte sa venecuelanskim kompanijom PDVSA.

Američke sankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
4 godine prije

Nejasni su mi ovi članci o ruskoj kuknjavi i sama ruska kuknjava na Amere . . . ovi i oni predhodni članak o baniranju glavne urednice RT-a . . .
Je, sve je to točno, ali besmisleno ponavljanje svega toga šta svi već znaju radi samo to da se sve tako nastavi i još više . . . vijest bi bila da su Ameri ukinili nametnute sankcije ili da je fb odblokira one koje je blokira jer nisu na NWO liniji . . .

Zadranin
4 godine prije

Nabijem na onu stvar i amerokenjce i njihove sankcije.

Najveća gamad na svijetu.

P***!

samo tako
4 godine prije

Zaboravila Zaharova nalijepiti taksene marke na molbe američkoj administraciji.
Sramotna izjava

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI