Otkriven pakleni plan sabotaže Pariza protiv Londona

Jeremy Browne
8 komentara

Prema izvještaju kojeg posjeduje Daily Mail, Francuska želi uništiti pod svaku cijenu ekonomiju Velike Britanije, počevši od njenog ekonomskog srca londonskog City-a.

Slabljenje Velike Britanije” i “nastavak sabotaže poslovnog centra City u Londonu”, ciljevi su francuske vlade, izvještava Jeremy Browne, predstavnik City-a u pregovorima za izlazak iz Europske unije. Browne je autor izvještaja do koga je došla redakcija britanskog Daily Maila.

Njihovi ciljevi su jasni kao izvorska voda: oslabiti Veliku Britaniju i nastaviti dezintegrirati londonski City”, izjavio je Jeremy Browne, koga citiraju mediji.

Predstavnik Londonskog City-a se upravo vratio iz Francuske, gdje se sastao s predstavnicima Banque de France i drugim financijskim institucijama. Po povratku iz Francuske, napisao je i proslijedio detaljan izvještaj odgovornima u Velikoj Britaniji.

Podsjetimo: Britanci su većinom glasova odlučili napustiti Europsku uniju (Brexit), na referendumu koji je organiziran 23. lipnja 2016. godine. U ožujku 2017., britanska premijerka Theresa May je službeno izvijestila Europsku uniju o namjeri konačnog izlaska Velike Britanije iz EU, pri čemu je određen period od dvije godine, za buduća pregovaranja oko detalja izlaska.

 

Izvještaj Jeremy Browne
Izvještaj Jeremy Browne

Vezana vijest: Tony Blair: “Moramo zaustaviti Brexit”

BrexitCityJeremy Browne
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
6 godine prije

Da zaista je čudno i nesvakidašnje kada se nađeš pod udarom istih metoda kojim se služiš od svog postojanja a pri tom uzdižeš svoju civilizaciju kao uzor poštenja i dosljednosti.

Rijeka
6 godine prije

Ja mislim, bolje receno da je ovaj Macron, novi Napoleon.
Hocu reci, njegovo geslo ce biti Francuska Prva.
Oduvjek su u Europi europske sile igrale na kartu jedan protiv drugog.
Onaj tko zna povjest, zna to.
Za kratko vrijeme ta igra se nije primjenivala kad su bili udruzeni SVI protiv Rusije.
Malo pomalo pocimlju shvatati da je Rusija gurnuta na periferiju Europe da im nije prijetnja pa se eto sad medjusobno laktaru.

Bosanac, El
6 godine prije

Englezi bi izasli iz EU ali bi zadrzali sve prednosti clanstva. Diverziju su sami sebi ucinili, ovo sa sabotazom je samo jeftina zamjena teza.

Vlastimir
6 godine prije

Ako je to istina,onda BRAVO ZA FRANCUZE.

Alen
6 godine prije

Cuj pakleni ,pa to se zna jos od prije referenduma da francuska zeli privuci tj postati novi financijski centar evrope nakon brexita.. Ve tada su velikim financijskim institucujama obecali masivne pogodnosti za prebacuvanje poslovanja u pariz..
Problem ce biti ako financijasi odluce da prebace svoje zlato iz londona za pariz..
Moglo bi se desiti da im od zlata ostane samo certifikat o posjedovanju istog s kojim ce moci samo da brisu suze..

Ante
6 godine prije

Samo neka se glođu.

Osa.
6 godine prije

a što su Britanci mislili, zadržati povlastice a obaveze odbaciti, malo sutra, htjeli su izlaz, na volju im…

Crni žutokljunac
6 godine prije

Treba se nekako kaznit svaku inicijativu naroda koja je različita od planova ljudi iz sjene. Neće to radit direktno, da se ne razotkriju, već indirektno ili potajno preko svojih slugana.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI