Ivanka Trump: Nijemci znaju da više zajedničkog imaju s Amerikom nego s Rusijom

Ivanka Trump
66 komentara

Kći američkog vođe Donalda Trumpa, Ivanka Trump Kuchner, izjavila je u intervjuu za tabloid Bild da Nijemci imaju više zajedničkog sa Sjedinjenim Državama nego s Rusijom.

“Mislim da Nijemci razumiju i znaju da imaju mnogo više zajedničkog s Amerikom nego s Rusijom”, rekla je Ivanka Trump.

Prema njenom mišljenju, Savezna Republika Njemačka i Sjedinjene Države imaju slične stavove o pitanjima individualnih sloboda, vladavine prava i ekonomskih mogućnosti i zato ne smiju dopustiti da ih snage sa suprotnim političkim planom pokušaju podijeliti.

No, čini se da Trumpova kći i savjetnica, gospođa Kuchner, nije dobro informirana. Naime, ranije su njemački mediji izvijestili kako prema rezultatima ankete iz sigurnosnog izvješća Centra za strategije Visokog zapovjedništva Njemačke većina njemačkih građana vjeruje da su Sjedinjene Države potencijalna prijetnja za svjetski poredak.

“Izvješće o sigurnosti za 2019. godinu jasno pokazuje da postoji faktor nesigurnosti koji plaši Nijemce, a to se odnosi na Sjedinjene Države pod vodstvom Donalda Trumpa”, izjavio je Klaus Schweinsberg, profesor na Centru za strategiju i viši menadžment.

Istraživanje je provedeno od strane Instituta Allensbach, a prema objavljenim podacima 56% ispitanika smatra da najozbiljnija prijetnja Njemačkoj dolazi iz SAD-a.

U isto vrijeme je 45% sudionika glasovalo i za Sjevernu Koreju, 42% za Tursku, a 41% za Rusiju. Većina njemačkih građana, njih 62%, smatra da je takva opasnost prvenstveno uzrokovana stavom pojedinih državnika.

Navedeno istraživanje je provedeno od 5. do 17. siječnja uz sudjelovanje 1249 osoba starijih od 16 godina. Prethodno istraživanje je pokazalo da 73% njemačkih stanovnika podupire za izgradnju plinovoda “Sjeverni tok 2”, koji za Nijemce više nije samo ekonomski projekt, već se, pod teškim pritiskom Washingtona, pretvorio u test dokazivanja nacionalnog suvereniteta.

 

Bild / Sicherheitsreport-2019.

 

Ivanka TrumpSjeverni tok 2
Pretplatiti se
Obavijesti o
66 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
5 godine prije

Recimo, žive na istom kontinentu.

Bumbum
5 godine prije

Ona bi ovom izjavom htjela sugerirati da Njemci vise vole amere ali to nije istina. Njemci amere smatraju okupatorima dok sa Rusima vise zele poslovati sto je logicno. Rusija je obecana zemlja za Njemacku i zato trolaju.

giordano bruno
5 godine prije

Republikanska stranka se smatra nemackom, a Demokratska stranka se smatra jevrejskom.
Da li je tačno da je u Americi engleski jezik pobedio nemački za samo jedan glas, i tako je počeo mit.
The eight families include The Rothschilds, Morgans, Rockefellers, Warburgs, Kuhn Loebs, Lazards, Goldman Sachs and the Lehmans. Oni odlucuju.

Maja
5 godine prije

za gdja bi trebala posluhnuti, sto kazu njemci na tu temu, ne njihova vlada.

krezubi glasac
5 godine prije

Plavusa sinteticka tamnih crnih obrva i ociju. Skroz prirodno lijepo za vidjeti. Komentar prilici izgledu. Zasto zene pate za biti plavuse? Losi filmovi za odrasle?

IVE iz pecalbe
5 godine prije

Zasto izjave Trumpovih uvijek moraju biti GLUPOST? NRCISOIDNST Evropa ne dijeli niti zeli USA vrijednosti.
Ako bi se proveke ankete po drzavama EU i vidjelo koliko obicnih ljudi podrzava amarikenjce, objava rezultata zavila bi USA u CRNO.

preseren3
5 godine prije

Da, imaju recimo 400.000 djece, koju su napravili američki vojnici poslije rata za čokoladicu i najlonke te još deset puta toliko od okupacijskih vojnika do danas.
A što najviše broji, imaju jednak nivo testosterona u tjelu, jar su pojeli istu razinu DDT-ja, vještačkih hormona, antibiotika, roundupa…..

Assad must go ( where )? 🙂
5 godine prije

Kaj veli Lady gaga najveci mislilac danasnjice i moze biti buduca glumica za odrasle filmove. Boze tko sve danas daje pazi mega politicke komentare. Zapad je stvarno truo naspram zdravih potentnih istocnih russo mede i kina zmaja.

mars
5 godine prije

Ma nekako mi se čini da se slažem sa Ivankom. Jer običan čovjek zaista više voli da ima nekog kabadahiju koji će mu se nepozvan useliti u vlastitu kuću te pri tome još i gazdovati u njoj, uređivati odnose kako u njoj tako i van nje, govoriti mu šta smije a šta ne, koga da posjećuje a koga ne, s kim da se druži a s kim ne, kako da živi a kako ne. Čak šta više, mislim da mu je to životni san. Nasuprot tome, mislim da mu je izuzetno mrska i odvratna pozicija u kojoj bi on bio gazda u sopstvenoj kući, sam uređivao odnose u njoj i van nje, sam odlučivao šta smije a šta ne, sam odlučivao ko će mu dolaziti u goste ili kome će ići u goste a kome ne, sam birao s kim će se družiti a s kim ne, kako će živjeti… Čitaj više »

Riddick
5 godine prije

Tramp postavio ćerku i zeta za savetnike a da je Putin tako nešto uradio bio bi proglasen za najgoreg diktatora današnjice.
Što se nje tiče ona nije stručna za poziciju koju je dobila, ne daje izjave često pa može i da joj se oprosti, barem je lepa i to je nešto danas gde se više ceni izgled nego pamet.

onaj najgl.......veći Dalton
5 godine prije

Trumpovi su podrijetlom Nijemci.
P.S.
Zanimljivo je da su 1947. g. zapovjednici triju američkih grana oružanih snaga bili njemačkog podrijetla:
Dwight D. Eisenhower bio je načelnik Glavnog stožera Američke kopnene vojske (Chief of Staff of
the Army);
Chester W. Nimitz bio je šef pomorskih operacija (Chief of Naval Operations),najviši admiralski položaj u Američkoj ratnoj mornarici;
Carl Spaatz bio je šef Glavnog stožera Američkog ratnog zrakoplovstva (Chief of Staff of the Air Force).

Zadranin
5 godine prije

Jeste Ivonka, tako je. I amerokenjci i njemci imaju jedno zajedničko: i jedne i druge židovi drže u šaci. Iliti ga za m***.

A i ti si u tom istom krugu, zato i daješ ovakve pametne političke izjave.

Pljuc!

čokolino
5 godine prije

LIVE: Putin delivers annual address to Russia‘s Federal Assembly – ENG
https://www.youtube.com/watch?v=QC3TgSHGvpw

Skico
5 godine prije

Masoni ubacili u 6. brzinu na autobahn. Prestrasno. Trumpeto diktator sa svojim saptacima u pozadini. Madre mia koji freak show

Gladan penzic
5 godine prije

Burte jaaaavi seeeee predosadno je bez tebe. 🙂

Ivo
5 godine prije

Patetično što sve pokušavaju, no ništa od svega toga. Imperija se raspada, jer je vojno nadjačana, a ovisila je egzistencijalno o tome da bude vojno neprikosnovena. Game over. To sigurno neće promijeniti ni ova jadnica koju su konvertirali u judaizam, da bi joj tajo mogao biti odobren od izrahella za ‘predsjednika’ usa.

Zen, komentar na mjestu…)

Marlov
5 godine prije

Šta zna tele

teletina iz poljske
5 godine prije

Pipl mast trast as

mirko
5 godine prije

Sta reci… Ne vjerujem da je do sad znala gdje je Njemacka… Isto je najgore ova glupaca ima moc.

Emiliano Zapata
5 godine prije

Zasto Bild nju ista pita? Ona moze jedino Playboyu davati izjave i slike, a i to je vec proslost…

Kanncer
5 godine prije

Da – operacija Spajalica…

Bruno
5 godine prije

Oko 50 milijuna Amerikanaca su njemačkog porijekla. Tako gledano, svakako je Ivanka Trump u pravu. Samo, ona ovo govori iz američkog interesa i ničega drugog. Problem je u tome šta američki interes više nije nužno i njemački interes. Zato hegemon mora uvjeravati svoje podanike u zajedničku stvar.

maliboro
5 godine prije

Ajme glupače , po čemu to imaju više zajedničkog sa amerikom od Rusije?

Kurjaca
5 godine prije

Za vrijeme hladnog rata pricali se da se britanci vise boje jenkija nego rusa

Majk Majers
5 godine prije

Pa istina je! Ameri su ih naoružali za oba svjetska rata i onda permanentno okupirali. Al jebi ga, standard…

debeli pas
5 godine prije

Jako si pametna, zlato. Nek te kolinda uzme za savjetnicu.

nije bitno tko
5 godine prije

Lagala nas mala…..

nije bitno tko
5 godine prije

Ne bi je ja tako golim kurcem.
Možda samo sa tri kondoma odjednom……

samo tako
5 godine prije

Amerika ima više zajedničkog sa Sj.Korejom nego s Njemačkom Trumpeto .
Nisi to uočila, uz pomoč muža naravno ??

IVE OLDTIMER
5 godine prije

Ja ovu Ivanku nebih zaposlio ni da mi bude cistacica WC-a, jer bi govana bilo do stropa.

Kanncer
5 godine prije

Zakaj se ameri moraju stalno sramotiti neznanjem?!

Dopizdilomi
5 godine prije

Baš me zanima što to imaju zajedničko osim što su ameri primili fašiste i nagradili ih za razliku od Rusa koji su ih natjerali da rade za njih. Uvijek ostaje ona: imaju zajednički jezik, pismo, valutu, izgled…….. samo jedina stvar je što im Rusi nude jeftinije prozvode za razliku od prekoatlantske braće koja ih hoće oderati. Mislim da je u interesu njemačkog naroda kupovati skuplje ono što možeš kupiti jeftinije te braniti američke interese a svoje zanemariti.

uvwbcczuwdubwsduchzascha
5 godine prije

Polako, sa ovim glupim izjavama, uvode ovu u igru da sutra predsjedava ko i krempita joj fater. Inaće švabama je ispran mozak, mladež 90 posto sanja čemeriku, njihovi roditelji su ispranog mozga filmovima, serijama, tv-eom i razmišljaju slično i kad naletiš na švabu da razumije igru začudiš se da takovi uopće postoji.

JumpingJackFlash
5 godine prije

Steve Bannon je za tu “mudricu” rekao: “She is dumb as a brick.”
Nemam razlog da mu ne vjerujem…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI