Soros o Brexitu: “Ako sve bude dobro, imat ćemo vjenčanje prije razvoda”

George Soros
9 komentara

Nedugo nakon objave rezultata ankete kako većina Britanaca želi novi referendum o izlasku iz Europske unije, jer se protive “tvrdom Brexitu”, predloženom od premijerke Therese May, George Soros, američki milijarder i mag svih provedenih i neprovedenih “Obojenih revolucija”, rekao je kako ekonomska realnost u Ujedinjenim Kraljevstvu pokazuje da će Brexit državu prisiliti na najgori životni standard.

“Ubrzano dolazimo do prijelomne točke koja obilježava ukupnu neodrživost gospodarskog razvoja”, napisao je Soros u članku za Project Syndicate, kojeg citira Bloomberg.

“Činjenica je da je Brexit lose-lose prijedlog, koji šteti i Velikoj Britaniji i Europskoj uniji. Očigledno, to se već događa”, napisao je George Soros.

Također je naglasio “kako će za eventualni izlazak Velike Britanije iz Europske unije, da bude dovršen u potpunosti, trebati najmanje pet godina”.

“Tijekom tog vremena će se najvjerojatnije održati drugi izbori. Ako sve bude dobro, dvije strane će se možda htjeti ponovno vjenčati i prije nego se razvedu”, napisao je milijarder i samozvani filantrop George Soros.

“Ako sve bude dobro?” Za koga?

Ankete: Većina Britanaca želi novi referendum o izlasku iz EU

Brexitkomentar
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
6 godine prije

Mrš, gade anti-demokratski !

jale
6 godine prije

Šoroš se čak više i ne skriva iza svojih “nevladinih” organizacija nego se sada lično i javno upliće u kreiranje javnog mišljenja. Gdje su sad oni koji su još nedavno govorili da je to oko Soroša i njegovog uticaja samo teorija zavjere. Eto vam teorije u praksi.

bato
6 godine prije

crko da bogda što prije

Rus
6 godine prije

Kako se brzo shvati da je zivot jbn surov i da nije lako izvlaciti svakodnevno ono najljepse od zivota kad jedna ovakva faca tako lako unistava zivote kompletnih nacija i kroji tudje sudbine…
Mozda i ne zasluzujemo bolje kad smo to dozvolili!

Scopix
6 godine prije

Imat ćete sahranu po svemu sudeći isto uskoro.
Princ Harry: “Is there any one of the royal family who wants to be king or queen? I don’t think so, but we will carry out our duties at the right time.”.
Boris Johnson je dao ‘najgori intervju u povijesti’ juče, u biti mu je vjv izgubio izbore ako dode do njih uskoro zbog njega, teško da je slučajno toliko loš bio.
Theresa May je provodila anketu iako je mogla očekivati da će poduvat na njoj jako, kao da si je pucala u koljeno.
Nitko ne želi na vlast u Velikoj Britaniji, pretpostavljam da je to jer je propast VB neizbježna u tom razdoblju, nitko ne želi pojest govno…

Mercury
6 godine prije

Uk je vani zbog toga što joj daljnja integracije EU ne odgovara. Uopće nikoga nije briga za ekonomsku stranu toga.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI