Turska će vjerojatno kupiti još jednu turu S-400

s-400
59 komentara

Visoki dužnosnik tvrdi kako su ruski protuzračni sustavi, zrakoplovi i neke vrste opreme za kopnene trupe vodeći u prodaji.

Rusija se nada da će Turska kupiti još jednu seriju sustava protuzračne obrane S-400, rekao je u intervjuu potpredsjednik vlade Jurij Borisov.

“Vrlo je vjerojatno da će iskoristiti ovu opciju i nastaviti raditi s nama. Nadamo se tome”, kazao je.

“Što se tiče izvoza oružja, treba napomenuti da je konkurencija na tržištu vojne opreme uvijek oštra. Čvrsto držimo drugo mjesto po količini prodaje”, izjavio je Borisov.

Sustavi protuzračne obrane, zrakoplovi i neke vrste opreme za kopnene trupe vodeći su u prodaji.

“Trenutno naši brodograditelji  imaju dobre izglede, jer su se pojavile neke nove vrste proizvoda, poput malih korveta, patrolnih brodova i dizel-električnih podmornica. Također, vidimo dobre izglede na tržištu za radio-elektroničku opremu”, napomenuo je.

“Turska se odlučila za ovaj sustav protuzračne obrane [S-400], jer su njegovi parametri najbolji na svijetu. Generalno govoreći, ruski sustavi protuzračne obrane su jednu razinu više iznad stranih konkurenata. Situacija u Saudijskoj Arabiji, gdje su bespilotne letjelice napadale rafinerije nafte, jasno pokazuje kako Patriot i drugi obrambeni sustavi nisu uspjeli, dok kontinuirane napade na našu bazu Khmeimim uspješno odbijaja naša zračna obrana”, izjavio je Borisov dodajući da je Pantsir vrlo dobro reagirao.

“Vjerujem da je naš zadatak na ovom polju zadržati nišu na inozemnom tržištu. Što se tiče izvoza oružja, trebali bismo zadržati stečene pozicije i povećati prodaju nudeći nove proizvode. Imamo stabilne ugovore za 55 milijardi dolara dugoročno i postižemo impresivne rezultate svake godine “, tvrdio je Borisov. Rusija izvozi 15 milijardi dolara oružja svake godine.

S-400
Pretplatiti se
Obavijesti o
59 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
4 godine prije

Ruska industrija oružja poznata je po pouzdanosti svojih sustava koja je i dokazana ponajviše u Siriji

Max
4 godine prije

Poštovani L. R. imam jedno pitanje za vas ispričavam se što je off topic kad se pokušam ulogirati na forum pod isim ovim imenom piše da je korisničko ime pogrešno i odbaci prijavu.. unaprijed hvala na odgovoru i želim vam ugodan dan:

Tomi
4 godine prije

Pa nije ni ni S400 protiv dronova ne vjerujem dabi tako mali i spor predmet mogo pogodit ko ni onaj arabski, prije bi sa Iglom ili pantsirom

Zagor
4 godine prije

Off topic. USAF upravo raketirao baze Kataib Hezbollaha u Al Qaimu i okolici. 3 na iračkoj strani i 2 na sirijskoj strani.

Rolling Bluesman
4 godine prije

Imamo stabilne ugovore za 55 dolara dugoročno i postižemo impresivne rezultate svake godine ???
Tko mi objasni ovaj text.

odsfgioaewgrarwftuwefrqewquew
4 godine prije

Čudno je to da tolika turska vojska nema PZO kao Alžir (prebrajati što sve nema Alžir od ruskog PZO-a je lakše), namjerno su je ostavili nebranjenu za neke skrivene namjere. Isto su im uvaljivali F-16 sa transpodnerima koji šalju poziciju toćnu zekskraten čemerici to jest Okupiranoj Palestini.

American_dream
4 godine prije

Njemacka izvozi 10 milijardi s tim da im proizvodnja oruzja sluzi kao hobi,toliko o ruskoj superiornosti u proizvodnji i izvozu oruzja u odnosu na truli zapad.
P.S.Uz najbolju volju i spoznaju da ste kronicni rusofili i mrzitelji zapada,ne mogu razumijeti zasto ne dopustate komentare u kojima vam cinjenicama i brojevima argumentiram da EU moze rusiju poslati u bankrot jednim dekretom o uvozu naftnih derivata, na temi o toboznjem smrzavanju europe bez ruskih energenata.

Savovic Danilo
4 godine prije

S400 sa pratecim aparatima(pantsir I ostalo) nemaju trenutno premca u efikasnosti.Ko zeli mirno nebo a ima para greske tu nema,sa kombinacijom bombardera(bez pratnje) I lovcima 4 generacije sasvim dovoljno da se Niko ne usudi napasti.Ende.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI