VIDEO: Palestinski borac u odmazdi pogodio u glavu izraelskog snajperista (VIDEO 18+)

Nahal brigada idf izrael
65 komentara

Ubijati Palestince s praćkama, snajperom i skriven iza grudobrana, kao što je činio jedan “časnik” izraelskog režima, i nije neki čin viteštva i hrabrosti. Ipak, sljedeći put će nepoznati vojnik dobro razmisliti kada bude bezbrižno gađao žive mete. Kao što smo podsjetili u analizi “Dok je Iran pobjeđivao još u Iraku, SAD i Izrael su zaboravili osnovne prirodne zakone”, izraelski političari, generali i vojnici su zaboravili na prirodni zakon fizike da svakoj akciji slijedi po intenzitetu jednaka i suprotno usmjerena reakcija.

Snimka objavljena jučer prikazuje kako je palestinski snajperist na granici s Gazom pogodio izraelskog vojnika u glavu, nakon što je Izraelac prema prosvjednicima i civilima prethodno ispalio nekoliko hitaca.

U snimci koju je emitirao libanonski televizijski kanal Al Mayadeen se vidi zapovjednik padobranske brigade izraelske vojske kako otvara vatru na palestinske prosvjednike tijekom Marša povratka u opkoljenom Pojasu Gaze.

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, snajperist iz brigade Al-Quds, naoružanog ogranaka pokreta palestinskog Islamskog džihada, u odmazdi je ustrijelio izraelskog časnika u glavu. Međutim, metak je pogodio u kacigu, odbio se, nakon čega se izraelski vojnik uhvatio za glavu i sakrio.

Izraelski mediji priznaju da je kaciga spasila život vojnika izraelskog režima.

Libanski kanal je izvijestio da se herojska operacija boraca Islamskog džihada dogodila 22. siječnja na području južno od granice palestinske priobalne enklave.

Dāwud Shahab, glasnogovornik Islamskog džihada, u izjavama za Al Mayadeen tvrdi da je ova operacija brigade Al-Quds bila “neizbježna”, jer je izraelski zapovjednik pucao na nenaoružane prosvjednike u Pojasu Gaze. Njegovi borci su bili raspoređeni na nekoliko punktova kako bi pazili na živote Palestinaca i, kao što se vidi, nisu prvi otvorili vatru.

Cilj objavljivanja videozapisa, rekao je Shahab, je otkriti neke aspekte terora kojeg protiv palestinskih civila u Gazi svakodnevno provodi  režim iz Tel Aviva.

“Među palestinskim frakcijama postoji konsenzus da ćemo odgovoriti na svaku izraelsku agresiju”, upozorio je dužnosnik Islamskog džihada.

Napad odmazde od strane Palestinaca se dogodio usred ionako intenzivnih napetosti izazvanih represijom koje izraelska vojska protiv sudionika Marševa povratka na crti razdvajanja s Pojasom Gaze.

Prošlog petka, drugog dana prosvjeda na području koje dijeli Gazu od teritorija koje je okupirao Izrael, izraelske snage su vatrenim oružjem ranile najmanje 32 Palestinca.

Od početka spomenutih prosvjeda, izraelska vojska protiv demonstranata koristi sve vrste  smrtonosnog oružja, ubivši više od 250 Palestinaca, uključujući 44 djeteta i 6 žena, te ranivši više od 25 000 ljudi.

S Velikim maršom povratka se Izrael želi prisiliti da ukinute blokadu Gaze i prizna pravo na povratak više od 5 milijuna Palestinaca koje su Izraelci protjerali s njihove zemlje i iz njihovih domova ili su pobjegli tijekom rata koji je 1948. uslijedio nakon stvaranja cionističkog entiteta.

VIDEO – Snajperski “dvoboj” izraelskog “časnika” i borca Islamskog džihada

https://www.youtube.com/watch?v=wXabmJwLZK8

 

Dāwud Shahabpojas Gaze
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Riddick
5 godine prije
Pajo
5 godine prije

Napokon se uzvraca vatra direktno i neposredno na one koji pucaju po nenaoruzanim prosvjednicima Nadam se da ce to postati pravilo

Ivo
5 godine prije

Napokon dijalog koji izrahell jedino razumije. Što češće tako i doći će do mira. S njima ne može drugačije.

Duki
5 godine prije

Ovaj”bezuhi”se neće tako skoro dohvatiti snajpera! ???
Samo ovo oni razumiju,,!
Ništa :
molimo vas,nemojte, cile-Mile
Udri i silom pa da vidiš. Podvijanje repića?????

Titan
5 godine prije

Bravo care, svaka ti se pozlatila…..Alah je velik

slix
5 godine prije

Dobio je što zaslužuje

Ad astra
5 godine prije

A što ako je taj izraelski vojnik imao zadaću neutralizirati palestinske snajperiste koji su pucali po Izraelcima, ženama i djeci. Svatko ima svoju istinu. Da istina je, akcia izaziva reakciju. Sad kad Izraelci opletu po nedužnim snajperistima bit će kuknjave. Ne sijećam se da su Izraelci ikad napali iz čista mira. Uvijek je to bila reakcija na agresiju.

fbslo
5 godine prije

nije mi jasno, točnije nije mi logično:
dobije metak sa lijeve, na kraju snimke razoreno čelo sa desne…

frki
5 godine prije

A na snimci se i ne vidi na koga izraelski vojnik puca.

ime
5 godine prije

Slusajte EKV djeco Abrahama i ostavite se primati pusaka i oruzja. Sexajte se i uzivajte u kratkom zivotu ne se igrati igrica sa zivim ljudima. Ova budaletina je dobio glavobolju od igrica. Puske su stetne za zdravlje.

Nema
5 godine prije

A gdje mu glavu ne prosvira pas mu mater “casnicku” j…

Miki maus
5 godine prije

Izreaelac je veliki sretnik, strajfalo mu kacigu, malo ostriji kut i to je to.

nije bitno tko
5 godine prije

Šteta što nije dobio direkt u čelo blesavo.

bulog
5 godine prije

Molim ispravak naslova. Nije Izraelski snajperista nego časnik i nije pogođen u glavu nego u kacigu koja je šira od glave. Nije svatko tko puca snajperista. Snajperista od 100 hitaca mora imati preko 90 efikasnih pogodaka. Šteta za ovaj štrajf.

slagerpjevac
5 godine prije

Ništa im ja ne vjerujem. Ovakav video je samo alibi za novo ravnanje Gaze. Možda si je namontirao petardu da mu rukne na kacigi a kolega IDFovac ga “realistično” snima iz daljine.

Soze
5 godine prije

Suplja prica. Dobra reklama za kacigu. Sve izrezirano.

Glas_Istine
5 godine prije

Od kuda 44 mrtve djece i tko bi malu djecu uopće vodio na takve prosvjede?

Miki maus
5 godine prije

Kraj videa je izreziran( kaciga i krvava glava Izraelca), prvi dio nije.

varjag
5 godine prije

hahahaha

nikud nikam
5 godine prije

Čudi me da nije uslijedio drugi metak. Izraelac ni je snajperist nego neki dilkan. Snajperistu ne možeš samo tako vidjeti.

Mirko, pazi metak
5 godine prije

Šteta što nisu snimili malo i te nenaoružane žene i djecu od kojih je dobio metak.

antun
5 godine prije

tu bi se mogla uzet ona narodna ko se mača lača taj od mača i strada

Fatih
5 godine prije

U SRIDU!!?????????

Xyzee
5 godine prije

Logično

proxy1969
5 godine prije

ŠESTAN-BUSCH ………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI