VIDEO: Palestinski borac u odmazdi pogodio u glavu izraelskog snajperista (VIDEO 18+)

Nahal brigada idf izrael
67 komentara

Ubijati Palestince s praćkama, snajperom i skriven iza grudobrana, kao što je činio jedan “časnik” izraelskog režima, i nije neki čin viteštva i hrabrosti. Ipak, sljedeći put će nepoznati vojnik dobro razmisliti kada bude bezbrižno gađao žive mete. Kao što smo podsjetili u analizi “Dok je Iran pobjeđivao još u Iraku, SAD i Izrael su zaboravili osnovne prirodne zakone”, izraelski političari, generali i vojnici su zaboravili na prirodni zakon fizike da svakoj akciji slijedi po intenzitetu jednaka i suprotno usmjerena reakcija.

Snimka objavljena jučer prikazuje kako je palestinski snajperist na granici s Gazom pogodio izraelskog vojnika u glavu, nakon što je Izraelac prema prosvjednicima i civilima prethodno ispalio nekoliko hitaca.

U snimci koju je emitirao libanonski televizijski kanal Al Mayadeen se vidi zapovjednik padobranske brigade izraelske vojske kako otvara vatru na palestinske prosvjednike tijekom Marša povratka u opkoljenom Pojasu Gaze.

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, snajperist iz brigade Al-Quds, naoružanog ogranaka pokreta palestinskog Islamskog džihada, u odmazdi je ustrijelio izraelskog časnika u glavu. Međutim, metak je pogodio u kacigu, odbio se, nakon čega se izraelski vojnik uhvatio za glavu i sakrio.

Izraelski mediji priznaju da je kaciga spasila život vojnika izraelskog režima.

Libanski kanal je izvijestio da se herojska operacija boraca Islamskog džihada dogodila 22. siječnja na području južno od granice palestinske priobalne enklave.

Dāwud Shahab, glasnogovornik Islamskog džihada, u izjavama za Al Mayadeen tvrdi da je ova operacija brigade Al-Quds bila “neizbježna”, jer je izraelski zapovjednik pucao na nenaoružane prosvjednike u Pojasu Gaze. Njegovi borci su bili raspoređeni na nekoliko punktova kako bi pazili na živote Palestinaca i, kao što se vidi, nisu prvi otvorili vatru.

Cilj objavljivanja videozapisa, rekao je Shahab, je otkriti neke aspekte terora kojeg protiv palestinskih civila u Gazi svakodnevno provodi  režim iz Tel Aviva.

“Među palestinskim frakcijama postoji konsenzus da ćemo odgovoriti na svaku izraelsku agresiju”, upozorio je dužnosnik Islamskog džihada.

Napad odmazde od strane Palestinaca se dogodio usred ionako intenzivnih napetosti izazvanih represijom koje izraelska vojska protiv sudionika Marševa povratka na crti razdvajanja s Pojasom Gaze.

Prošlog petka, drugog dana prosvjeda na području koje dijeli Gazu od teritorija koje je okupirao Izrael, izraelske snage su vatrenim oružjem ranile najmanje 32 Palestinca.

Od početka spomenutih prosvjeda, izraelska vojska protiv demonstranata koristi sve vrste  smrtonosnog oružja, ubivši više od 250 Palestinaca, uključujući 44 djeteta i 6 žena, te ranivši više od 25 000 ljudi.

S Velikim maršom povratka se Izrael želi prisiliti da ukinute blokadu Gaze i prizna pravo na povratak više od 5 milijuna Palestinaca koje su Izraelci protjerali s njihove zemlje i iz njihovih domova ili su pobjegli tijekom rata koji je 1948. uslijedio nakon stvaranja cionističkog entiteta.

VIDEO – Snajperski “dvoboj” izraelskog “časnika” i borca Islamskog džihada

https://www.youtube.com/watch?v=wXabmJwLZK8

 

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Ivo
Gost
Ivo

Napokon dijalog koji izrahell jedino razumije. Što češće tako i doći će do mira. S njima ne može drugačije.

Pajo
Gost
Pajo

Napokon se uzvraca vatra direktno i neposredno na one koji pucaju po nenaoruzanim prosvjednicima Nadam se da ce to postati pravilo

slix
Gost
slix

Dobio je što zaslužuje

ime
Gost
ime

Slusajte EKV djeco Abrahama i ostavite se primati pusaka i oruzja. Sexajte se i uzivajte u kratkom zivotu ne se igrati igrica sa zivim ljudima. Ova budaletina je dobio glavobolju od igrica. Puske su stetne za zdravlje.

Kile
Gost
Kile

Još samo par godina za nas :)))

Duki
Gost
Duki

Ovaj”bezuhi”se neće tako skoro dohvatiti snajpera! ???
Samo ovo oni razumiju,,!
Ništa :
molimo vas,nemojte, cile-Mile
Udri i silom pa da vidiš. Podvijanje repića?????

Nema
Gost
Nema

A gdje mu glavu ne prosvira pas mu mater “casnicku” j…

Titan
Gost
Titan

Bravo care, svaka ti se pozlatila…..Alah je velik

Ray
Gost
Ray

Nesti sto ne postoji nije ni malo ni veliko

Abraham
Gost
Abraham

Podrska braci Izraelcima u borbi protiv islamskih terorista. Neka Bog cuva Izrael u borbi za svoj opstanak.

Isakovic sejad
Gost
Isakovic sejad

10 cm da je nize valjalo big

Miki maus
Gost
Miki maus

Izreaelac je veliki sretnik, strajfalo mu kacigu, malo ostriji kut i to je to.

Riddick
Gost
Riddick
fbslo
Gost
fbslo

nije mi jasno, točnije nije mi logično:
dobije metak sa lijeve, na kraju snimke razoreno čelo sa desne…

Roko Paic
Gost
Roko Paic

Čelo mu je ozljedila kaciga. Udarac puščanog metka proizvodi veliku kinetičku energiju koju je predao kacigi. Izraelski vojnik je imao sreće jer metak nije pogodio kacigu pod pravim kutem. Puščani metak na na par stotina metara buši kacigu bez greške ako je pogodi pod pravim kutem.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Ovo su rane od “kožnih gajtana ispod kacige”

nije bitno tko
Gost
nije bitno tko

Šteta što nije dobio direkt u čelo blesavo.

Bond, cigarete Bond?
Gost
Bond, cigarete Bond?

Fake vijest na fake video.
Naravno da su Palestinci sposobni roknut Izraelce ali kad vidim kako oni to smontiraju i prezentiraju bude mi ih žao.
Jadnici se bore sa nadmoćnijim neprijateljem i prinuđeni su na sve vidove borbe pa i ovim fake videima koji dižu moral izmrcvaljenim Palestincima.
Najsmješnije je kraj videa gdje pokazuju kacigu i ranjenika?
Palestincima, da se razumijemo, želim da što prije dobiju svoju državu i slobodu ali oni su na žalost nesposobni, nesložni, bez pravih saveznika i istinskih prijatelja.

Miki maus
Gost
Miki maus

Kraj videa je izreziran( kaciga i krvava glava Izraelca), prvi dio nije.

slagerpjevac
Gost
slagerpjevac

Ništa im ja ne vjerujem. Ovakav video je samo alibi za novo ravnanje Gaze. Možda si je namontirao petardu da mu rukne na kacigi a kolega IDFovac ga “realistično” snima iz daljine.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

I dogovorili se s Islamskim džihadom da oni odnesu snimak u Bejrut ili ga daju reporteru Mayadina u Gazi.

slagerpjevac
Gost
slagerpjevac

Da. Ne vjeruj nikome. Ja sam tisućama kilometara daleko i sjedim na stolici.

Soze
Gost
Soze

Suplja prica. Dobra reklama za kacigu. Sve izrezirano.

nikud nikam
Gost
nikud nikam

Čudi me da nije uslijedio drugi metak. Izraelac ni je snajperist nego neki dilkan. Snajperistu ne možeš samo tako vidjeti.

bulog
Gost
bulog

Molim ispravak naslova. Nije Izraelski snajperista nego časnik i nije pogođen u glavu nego u kacigu koja je šira od glave. Nije svatko tko puca snajperista. Snajperista od 100 hitaca mora imati preko 90 efikasnih pogodaka. Šteta za ovaj štrajf.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Bogami, ja ne bi pogodio ni bure za vino , a ne kacigu na 300 – 500 metara, nevažno koliko je bilo.

EU dismr
Gost
EU dismr

@Laki, ja uvijek pogodim vino mineralnom i zadovoljan sam rezultatom .. 🙂

Miki maus
Gost
Miki maus

Nije ovo snajperista pucao, da je, nebi ga gadjao u glavu, nego u trbuh, posto je bio u klececem polozaju, otkriven do pojasa.

Kažun
Gost
Kažun

Nije časnik,veli se nečasnik,

proxy1969
Gost
proxy1969

ŠESTAN-BUSCH ………

antun
Gost
antun

tu bi se mogla uzet ona narodna ko se mača lača taj od mača i strada

Fatih
Gost
Fatih

U SRIDU!!?????????

Xyzee
Gost
Xyzee

Logično

varjag
Gost
varjag

hahahaha

Mirko, pazi metak
Gost
Mirko, pazi metak

Šteta što nisu snimili malo i te nenaoružane žene i djecu od kojih je dobio metak.

Glas_Istine
Gost
Glas_Istine

Od kuda 44 mrtve djece i tko bi malu djecu uopće vodio na takve prosvjede?

Kažun
Gost
Kažun

Glas Istre ,utemeljen 1943.Otkud doseljenici u palestinskim kućama,civili,sa automatima i pokazuju
svojoj voljenoj dječici i suprugama kako se puca ” settlers “????

frki
Gost
frki

A na snimci se i ne vidi na koga izraelski vojnik puca.

palermo
Gost
palermo

Puca na jelene? Jelenu jedan!

Ad astra
Gost
Ad astra

A što ako je taj izraelski vojnik imao zadaću neutralizirati palestinske snajperiste koji su pucali po Izraelcima, ženama i djeci. Svatko ima svoju istinu. Da istina je, akcia izaziva reakciju. Sad kad Izraelci opletu po nedužnim snajperistima bit će kuknjave. Ne sijećam se da su Izraelci ikad napali iz čista mira. Uvijek je to bila reakcija na agresiju.

EU dismr
Gost
EU dismr

Ad amnesia .. “Ne sjećam se da su izraelci ikad napali iz čista mira..” ??? Šala neka ili .. ?

brico
Gost
brico

budala!

ad astra
Gost
ad astra

brico, probaj s argumentima. Evo recimo, započinjemo s 1948. godinom. Ti nastavi. Onda mi molim te, objasni nastanak Muslimanske braće, ulogu Katara i Egipta. Povijest nastanka Hamasa i njegovu osnovnu ulogu. Hezbolah i njegovu ulogu. Sukob unutar palestinskih frakcija, recimo tko upravlja Zapadnom obalom a tko Pojasom Gaze. Koja je tu uloga Hamasa i zašto su se sukobile dvije frakcije Palestinaca. Tko od njih je htio mirno rješenje i pregovore,a tko rat s Izraelom. Zašto su baš mirne pregovore zagovarali “normalni” Palestinci, a rat ekstremisti. Gdje Hamas postavlja paljbene šoložaje kada napada Izrael i zašto se Palestinci tome protive? Znaš, i ja tebi mogu odgovoriti s uvredljivim pridjevom i bez argumenata, ali!!! Rođeni, ako si pristran, što je legitimno, bar budi donekle realan.

Igor021
Gost
Igor021

Svi cionisti-hazari ce uskoro biti istrebljeni sa lica zemlje.

palermo
Gost
palermo

Koliko ti Mossad plaća za ovakvo trolanje?

Ivo
Gost
Ivo

astrastein, hajde ti probaj s argumentima. Npr. broj ubijenih palestinaca od strane zio-snajperista i broj ubijenih izrahelskih soldata od strane palestinskih snajperista, unazad godinu dana.

Po mojoj računici trenutno negdje 480:0 za zioniste. Daj ti sad svoje argumente.

Ad astra
Gost
Ad astra

Ivo, kao prvo navedi izvor podataka. Kao drugo, samo snajperist zna broj žrtava. Žrtva ili netko blizu nje ne može znati tko ju je pogodio. I na kraju, snajperisti se koriste za posebne zadaće, a ne za masovne likvidacije (480).

Kažun
Gost
Kažun

@ ad astra, a da npr. počnemo malo ranije sa 1931 godinom i IRGUN- om?

Kažun
Gost
Kažun

Ma,zaboravi.

Odisea
Gost
Odisea

Nadam se da si zadovoljan svojom finasiskom situacijom.Izrael ipak dobro plaća.Mogu ti poslati svoj mail da na ideš preko IP adrese i servera.

Duki
Gost
Duki

Alo Zvjezdane,pogledaj mu položaj i stav ,puca lijevo-desno (tako se ne traže snajperska gnijezda ) Pa se još pjetlič uskočoperio i nadigao ?!! I
I…?PLJUS. ĆAO ĐACI !
??

Dino85
Gost
Dino85

Druze jel se ti salis ili si preskocio redovnu terapiju.

ad astra
Gost
ad astra

Dino85, ja nisam na nikakvoj terapiji. Bilo bi lijepo da budeš orginalan jer ovo s terapijom je već ofucano. Ali zato ja tebe pitam jesi li preskočio sate povijesti? Probaj sam sebi prepričati povijest Izraela, a da ne konzultiraš google. Ne ide Dino, zar ne. 1948. godina i Jordan, Egipat, Irak, Sirija, Libanon, Jemen i Saudijska Arabija. Nije li to bio početak nečega što se i danas događa između Izraela i Arapa.

Pajo
Gost
Pajo

molim ne hraniti trola

ad astra
Gost
ad astra

Pajo, tebi je svatko trol tko ne razmišlja kao ti.

Sardelino
Gost
Sardelino

Pitanje za al astra?
Koji je cilj Izraela u odnosu na okupitani teritorij palestine. Sa kojim ciljem se palestici ubijaju i protjeravaju i sa ovo malo teritorija koji im je ostao. Zbog čega izraelci grade naselja na okupiranim teritorijama palestine. Zbog čega palestincima ruše kuće i ograđuju zidovima izvore vode i vinograde i maslinike palestinaca i više im ne dozvoljavaju pristup niti kući niti vodi niti maslini.Zbog čega….

ad astra
Gost
ad astra

Sardelino, postoji nekoliko struja unutar palestinskog naroda. Hamas se sukobio s Palestincima na Zapadnoj obasli i htio je preuzeti kontrolu i nad njihovim teritorijem kao što kontrolira Pojas Gaze. Hamas je militantan i prtoblem s Izraelom želi riješiti nasilno. Svim Palestincima to ne paše. Mnogi Palestinci rade i zarađuju u Izraelu. Sukobili su se s Hamasom i bilo je žrtava. Hamas potiče sukobe u kojima ginu civili. Ako ti netko iz određenog područja napada tvoj teritorij, što češ učiniti? Nije to baš tako jednostavno kako si ti opisao. Oportuno je da se stavljaš na jednu stranu ali moraš znati da istina ima dva lica.

Alanis
Gost
Alanis

Koja povijest? Ona koju pišu pobjednici?

Znaš li da je Izrael stvoren puno prije ’48, i to bez suglasnosti samih Arapa kojih je na tom području tada bilo 90%?
Jesi li čuo da su im nudili područje Argentine i Čilea, čak im je nuđeno da ih sve presele na teritorij Arizone. Jel znaš da je 1907 na području Perzije – Irana pronađena nafta, a Royal Dutch Shell, British petrolium i Standard Oil se borili za prevlast nad naftnim nalazištima sa Njecima koji su sa tadašnjim otomanskim carstvom imali potpisanu koncesiju na resurse na period od 100 godina? Znaš li zbog čega je građena tzv. trasa Orient express?
Znaš li da je rat sa Egiptom bio isprovociran od strane samog Israhella? Jesi li čuo za USS Liberty?
Jesi li čuo za osobu Miko Peled? Znaš li tko mu je bio otac?
Jesi li čuo za izreku “Onaj tko kontrolira prošlost, kontrolira budućnost, a da onaj tko kontrolira sadašnjost, kontrolira prošlost”?

ad astra
Gost
ad astra

Alanis, hajdemo redom. Govorimo o Izraelu nakon 1948. Ne govorimo o interesima vezanim za naftu. Drugo, rat s Egiptom ti je kontinuitet rata iz 1948. A ono moje nabrajanje, ako ga sistematiziraš dolaziš do slike stvarnog stanja u i oko Izraela. Problem ne dolazi uvijek s jedne strane. Za rat su potrebni dvojica. Iskreno mislim da imaš dosta informacija ali da ih moraš filtrirati i posložiti po vremenu i područjima interesa. Nisu ti sve informacije kojima barataš usko vezane za sadašnju krizu s Palestincima.

Alanis
Gost
Alanis

Jel znaš ti za onu, zio kmeči dok te mlati?!
Nisam sigurna da znaš, ali takvi kao ti dok to ne osjete na vlastitoj kože, neće skontati o čemu se priča.

Prvo i osnovno – svaki rat kreće fals flag operacijom pa tako i taj 6odnevni za koji se hvataš (napad biva namjerno isprovociran)…a sve ono što sam ja nabrojala + najžešća moguća propaganda, koja datira još od 1904 godine, europskim židovima da se vrate u Izrael – u obećanu zemlju koju im je obećao Bog prije 2500 godina – inače agent za nekretnine, a pečat udario ateista, potpomognut od strane UN-a, 40 godina nakon toga, iako su arapske države (95% življa i zemlje u vlasništvu na tom području je bilo arapsko, židova je bilo cca 60.000) bile protiv – dakle, nelegitimno i artikulirano NE, zbog čega su prvo 1929, a onda i od 1936-39 trajale žestoke pobune, dakle, postanak svijeta ne kreće od 1948, kako bi ti htio.

Da ne govorimo o prognanim Palestincima sa tih teritorija u jeku ponovnog naseljavanja Palestine od strane židova, plus rad na kartografiji i postojećim mapama odakle su brisani nazivi palestinskih mjesta, sela, etc kako su se širili – da povijest upiše da ih tamo nikada tada nije bilo. ..a sve to je bio stejdžing za događaje koji će uslijediti.

Ali ti to zamišljaš ovako … jednostavno odlučiš da se naseliš sa svojih 5oro djece, ženom, puncem, punicom, dvjema svastikama, 13 nećaka u tuđu kuću i sve ok.

Druga strana se tu nema što pitati, jer si ti načuo da bi tu negdje, možda, u skorijoj budućnosti, u istoj zgradi ili par blokova desno, nekada možda, mogao dobiti stan…jer ti je taj stan, prije 2500 godina obećao agent za nekretnine firme God & 12 apostles.
Ma vidi Boga ti.

Kupite negdje malo tog jbnog integriteta.

Avrelij Droh
Gost
Avrelij Droh

Sabra i Šatila…i kako kaže naš kolega s mora…
Pljuc!

palermo
Gost
palermo

A što ako si i ti još jedan dokaz da se tek pojavom interneta vidi koliko ima idiota na ovom svijetu?

ad astra
Gost
ad astra

palermo, fakti a ne floskule. Probaj se suprotstaviti činjenicama ane vrijeđanjem. Kratke uvredljive izjave koriste ljudi bez argumenata za svoje stavove. Isto ja mogu kazati za tebe, ali neću.

Alanis
Gost
Alanis

U kojim jbnim paralelnim univerzumima ovakvi žive i na kakvim su drogama?

ad astra
Gost
ad astra

Alanis, i tebi sličan odgovor. Probaj polemizirati, a ne koristiti ofucane floskule kako bi ispao pametan. Probaj protu argumentima. Zašto misliš da nešto nije ispravno. Objasni svoje promišljanje i analize.

ad astra
Gost
ad astra

Sam sebi repliciram ali iz posve drugih razloga. Naime, stvarno mi nije jasno kako netko može negativno ocijeniti moj komentar koji gopvori o tome da se treba polemizirati argumentima, a ne floskulama. Kakvi su to komentori koje vodi predodređena netrpeljivost prema imenu, a ne onome što taj netko piše. Da li je to ostavština nekih davnih vremena koja se prelila i na sadašnje intelektualce, ako ih ima na ovoj stranici.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik