Nakon Pelosija, vandalizirana je i kuća Mitch McConnella

Mitch McConnell
10 komentara

Demokratska čelnica Zastupničkog doma SAD-a također je bila izložena činu vandalizma u novogodišnjoj noći, nakon što su neidentificirani počinitelji sprejom na njezinom domu napisali zahtjeve za veće poticaje za mjere COVID-19, nakon čega su ostavili predmet nalik na svinjsku glavu.

Čelnik većine u Senatu Mitch McConnell očito je doživio trenutak “Velikog Lebowskog” 02. siječnja kada je pronašao poruku “Gdje je moj novac” koja je bila oslikana sprejom na svim vratima njegove kuće u Louisvilleu u državi Kentucky, dok je fasada zgrade ”ukrašena” prostim riječima kao što su j***š Mitcha” i ”Mitch ubija sirotinju.”

WDRB-TV prvi je izvijestio o incidentu, no fotografije vandalizirane kuće senatora GOP-a kasnije su se pojavile na mreži. McConnell je pozvao policiju kako bi prijavio prekršaj kojeg je u komentaru lokalnom Louisville Courier Journalu nazvao “radikalnim ispadom bijesa.” Pozvao je one koji se ne slažu s njegovom politikom neka koriste civilizirane metode za rješavanje takvih nesuglasica.

“Proveo sam karijeru boreći se za Prvi amandman i braneći mirni prosvjed. Ovo je drugačije. Vandalizmu i politici straha nije mjesto u našem društvu. Moja supruga i ja nikada nećemo biti zastrašeni ovakvim prljavim igrama”, izjavio je McConnell.

Čelnik većine u Senatu ranije je odbio pokušaj glasanja za povećanje stimulativnih provjera za američke građane na 600 dolara na 2.000 dolara, objasnivši svoj stav izjavom da prijedlog nema jasan put za usvajanje u Senatu pod nadzorom GOP-a u. Prijedlog je prošao na glasanju u Domu pod nadzorom Demokrata, ali to nije predsjednicu Nancy Pelosi spasilo od bijesa vandala.

Njezina kuća u San Franciscu također je bila dan ranije, na Silvestrovo, izložena vandalskim napadima. Neidentificirani počinitelji napisali su riječi “Otkazati najamninu” i “Želimo sve” na vratima njezine garaže, s prekriženih “2 tisuće dolara” kao očitu referencu na neuspjele planove odobravanja stimulacije od 2.000 dolara. Nepoznati počinitelji također su prolili tekućinu nalik krvi ispred vrata i na isto mjesto postavili nešto što je nalikovalo na svinjsku glavu. Policija do sada nije spomenula identifikaciju odgovornih za ova djela vandalizma.

američki senatMitch Mc Connell
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ici
3 godine prije

5+ za vandale

enkol
3 godine prije

Administracija Donalda Trumpa bila je najoštrija prema Rusiji u usporedbi s prethodnom američkom administracijom, rekao je u nedjelju američki državni tajnik Mike Pompeo.

“Nijedna uprava nije bila tako oštra prema Rusiji kao mi. Točka. Pogledajte činjenice”, napisao je Pompeo na svojoj stranici na Twitter

Cime se pametan stidi zlocinac se hvali.

Herc
3 godine prije

Ovo dvoje debilčina treba poslati u starački dom,šta rade u senatu,toga ima samo u najdebilskijoj zemlji sa najviše debelih degenerika i narkomančina odraslih na burgeru,i koki.

Ante
3 godine prije

To se događa zato jer su ovi likovi kojim su pošarana vrata izrazili zabrinutost da bi stimulans od 2000 dolara za građane mogao završiti u rukama ljudi koji ne trebaju te novce. Ali kada su dijelili korporacijama stimulanse od milijardu, koje već imaju veliku dobit, onda nisu izrazili zabrinutost da bi novaci mogli završiti u rukama onih koji ga ne trebaju.

3 godine prije

Ma ovo je samo igrokaz…
Ova gadna ljigava kornjaca McConnel ili baba Pelosi – zasigurno ne zivi u tom naselju…
Svaki od ovih gadova cionistickih poslusnika – ima ovakvu kucicu u nekom radnickom naselju da pokazu kako su i oni “dio naroda”… Medjutim zive u drugim palacama daleko od ovih Gojimskih naselja…

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Mahatma
3 godine prije

Pogledajte malo bolje sliku Nancy-ine kuće. Vandali su izgleda pazili da ne naprave puno štete pa su selotejpom zaštitili cigle na zidu. Pristojni neki vandali.

stojan
3 godine prije

…a….ruke im se pozlatile, sto ne podavise gamad neradnicku, administrativnu, politicare profi-lopove ?

Bosanac
3 godine prije

Hoće li Jovan dobit Pulitzera?

Digital ID systems inventor Jovan Pulitzer testified at a Georgia State Senate subcommittee hearing on Dec. 30, 2020.
https://youtu.be/sHu1gBF0gmI

…. a možda se desi i neka revolucija?

The Next Revolution With Steve Hilton
https://youtu.be/q3M55ZVOfFM

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
Max
3 godine prije

U Americi stalno vandalizam i terorizam. Je li to uopće više funkcionalna država?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI